קבוצות תמיכה וסדנאות להורים לתלמידים ליקויי למידה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

11/09/2008 | 07:46 | מאת: ימימה

היכן ניתן למצוא סדנאות ו'או קבוצות תמיכה להורים, על מנת לקבל כלים יעילים כיצד להתמודד עם הילדים, בית הספר והסביבה? מהן העלויות של סדנא כזו?

11/09/2008 | 08:35 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ימימה בוקר טוב, קבוצות תמיכה רשמיות בתחום זה הן מעטות. הארגון יזום על ידי ההורים על פי רוב. עם זאת קיימים מכוניי אבחון וטיפול בהן מתקיימות סדנאות ויעוץ בתחום זה. מהו איזור מגורייך? בנוסף, אם את זקוקה ליעוץ בתחום זה יתכן שאוכל לנסות ולסייע לך בעצמי. בברכה אלמוג

12/09/2008 | 13:00 | מאת: ימימה

מדוע זה בעייתי? אין מספיק דרישה מצד ההורים או שאין מספיק אנשי מקצוע שינחו סדנאות להורים לליקויי למידה? אני מחפשת קבוצה תמיכה שאפשר ביחד להתלבט, לשתף, לקבל כוחות ומידע וגם לתמוך באחרים. תודה על הנכונות לעזור

מנהל פורום לקויות למידה