הבן שלי לומד במסגרת מיוחדת. הבנתי שיש החזר מס

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

27/08/2008 | 13:54 | מאת: שרון

להורים שילדהם לומדים במסגרת מיוחדת. (חברה שלי קיבלה כמה אלפים). עוד מישהו שמע על זה וניסה?

27/08/2008 | 18:57 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

שרון ערב טוב, הבנת מצויין. להורים לילדים לקויי למידה בחינוך המיוחד ( וגם הרגיל ) מגיעים החזרי מס וכיסוי הוצאות 7 שנים רטרואקטיבית ועד בכלל בהצגת טופס 17, או 107 בביטוח לאומי ומס הכנסה. אמנם, הראשויות לא אוהבות לתת את הכסף, אך אם מתעקשים , יש תוצאות! בברכה אלמוג

30/08/2008 | 13:50 | מאת: שרון

תודה, אני אנסה. מצאתי באינטרנט כמה חברות שעושות את זה. מצרפת קישור של אחד מהם. http://www.caspit.org/page.asp?idCategory=10 אולי עדיף דרך גוף מקצועי כדי שלא אלחם לבד (נראה לי סיכויים פחות טובים)

מנהל פורום לקויות למידה