המאבחן דידקטי !!! בקשה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

17/07/2008 | 15:38 | מאת: אילנה

שלום. רציתי לשאול כמה שאלות על הנושא הזה לימוד איבחון דידקטי הוא רצוי להיות באותו זמן מורה? האם הוא נושא לימוד מבוקש? ואיך העיסוק בו זה מסודר באופן סדיר? אשמח לדעת תודה

18/07/2008 | 13:01 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

אילנה צהריים טובים, תחום האבחון הדידקטי די מבוקש בשנים האחרונות, ועם זאת קיימת נטייה לשלבו עם תחומים נוספים. על מנת להיות מאבחן חובה לצבור ותק של חמש שנים בהוראה, ולדעתי, למאבחן הנמצא בשטח, יש יתרון גדול בעבודתו. בתחילת הדרך משתלב המאבחן באחד ממכוני האבחון המוכרים, ובשלב מאוחר יותר , כאשר המיומנות עולה ועימה הביטחון, ניתן לעבוד גם באופן פרטי. מקווה שהשבתי לשאלותייך בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה