שלום רב, אשמח לעזרה- לגבי חומר על הורים לילד לקוי

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

17/06/2008 | 21:32 | מאת: מיטל

שלום, אני סטודנטית בפתוחה ואני מחפשת חומר אקדמי על התמודדות של הורים עם ילד לקוי למידה אשמח אם תוכל/י לתת לי כיוון, ועזרה (אני פשוט מוצאת רק חומר ישן באוניברסיטאות- ואני קצת מיואשת כבר לצערי ) כלומר מחקרים, ניסויים שנעשו כל דבר אקדמי יעזור........ תודה מראש מיטל

18/06/2008 | 08:51 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

מיטל בוקר טוב, דברייך קצת מוזרים לי. קיים ים של ספרים ומאמרים , העוסקים בטיפול והדרכה בתחום הטיפול בלקויי למידה. בין השאר תוכלי לקרוא : תרפיה בהתנהגות קוגניטיבית עם בעלי לקויות למידה / תרגום חנה אייל הוצאת "אח" או סדרת המדריכים להורים ומטפלים מאת ד"ר כריסטופר גרין. בנוסף, כל הקלקה בגוגל של חומר עיוני בתחום לקויות למידה מעלה מאות תוצאות... בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה