שאלה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

29/05/2008 | 20:37 | מאת: יניב

אני בן 25 ועברתי מבחן טובה, ולהלן התוצאות: א. השמטות יתר. - מה זה? אם אפשר הסבר ב. זמן תגובה גבולי - מה זה? ג. וריאביליות לא תקינה- מה זה? ד. ציון ADHD -6.15 0 מה תגובתך לציון? מבקש אם תוכלי לתת לי תשובות והסברים לכל הסעיפים ששאלתי

29/05/2008 | 21:23 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, באופן כללי תוצאות המבחן מראות כי אתה סובל מהפרעת קשב תנועתית קשה. השמטת יתר מכוונות לחוסר תשומת לב לפרטים, או חוסר דיוק בזיהוי עקב ריבוי תנועה או חוסר שקט. כפי הנראה , כאשר ישבת מול המחשב הגבת לשינויים על הצג לאט מן המצופה או בקצב גבולי יחסית לקצב התגובה הממוצע לבני גלך. ורבאליות הינה תפקוד מילולי. איני יודעת איזו בחינה מילולית עברת במהלך מבדק הקשב, ולכן אני מתקשה להסביר את המונח בהקשרו המדוייק. ציון הפרעת הקשב מעיש על הפרעה תנועתית חריפה. סביר מאוד להניח כי הפרעה זו משפיעה על כל תחומי החיים שלך כולל יכולות ארגון, עבודה או שקט נפשי. כמו כן היא יכולה להסביר תופעות של עצבנות או לחץ יתר אם ינם כאלה. בברכה אלמוג

30/05/2008 | 15:48 | מאת: יניב

1.ואפשר לקבל נכות מביטוח לאומי אם התסמונת שלי כל כך חריפה? 2.ולמה יש לי כל הזמן סחרחורות אחרי האוכל?

מנהל פורום לקויות למידה