עזרה בבקשה!!!

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

24/05/2008 | 17:26 | מאת: איתן

לאחרונה חשדתי שאני סובל מבעיות קשב וריכוז והלכתי לעשות מבחן טובה שקווה שאני סובל מהפרעות קשב וריכוז חמורות ביותר, המקסימום, ואני בן 27 , הבעיה היא שעד עכשיו התעסקתי בפיתוח גוף תחרותי מקצועי שזה אהבת חיי, והייתי לוקח מתאן שזה סטרואיד אנבולי, עכשיו התחלתי את השימוש בריטלין כשבוע כבר, והמתאן של הפיתוח גוף וכל מה שהשקעתי בו הפסיק להשפיע, האם זה נוגד את החומרים שאני זקוק להם כדי להמשיך בקריירת פיתוח הגוף המקצועי שלי שזה אהבת חיי? האם הריטלין נוגד את הפעולה של זה? אני מבקש מאוד את עזרתכם ותשובתכם, ואם כן איזה תחליפים אתם ממליצים לי? הודה מראש על תשובתכם, אני מתוסכל נורא מכך ולא יודע מה לעשות תעזרו לי בבקשה

24/05/2008 | 20:38 | מאת: איתן

בבקשה תעזרו לי, למה אתם לא עונים?

24/05/2008 | 23:25 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

איתן לילה טוב, לעיתים קיימים חומרים כימים המנטרלים אחד את השני. מכיוון שהאחמון ופיתוח הגוף הם אהבת חייך, אסור לך לוותר עליהם! במקביל פנה לרופא שלך ובקש תבחון תחליפים לריטלין בכדור. אולי קונצרטה או תרופות חלופיות להתמודדות עם הפרעת הקשב. בכל מקרה השתדל לא להילחץ כל כך. אתה אדם בריא ומאושר. להפרעת הקשב ימצא פיתרון וכך גם לשאיפותיך המקצועיות. אתה תצליח משום שאתה רוצה ומוכן להילחם עבור המטרה. כל הכבוד ! בברכה אלמוג

24/05/2008 | 23:57 | מאת: איתן

אבל לא ענית לי על השאלה אם הריטלין מתנגש בחומרים לפיתוח גוף כלומר סטרואידים אנבולים?

מנהל פורום לקויות למידה