תוצאת מבחן טובה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

21/05/2008 | 14:10 | מאת: שוש

אני בת 30 בעקבות רצון עז להצליח בפעם הראשונה בלימודים החלטתי להרשם לאוניברסיטה הפתוחה. במקביל פניתי לנוירולוג בכדי לגלות אם יש לי בעיית קשב וריכוז והופנתי לעשות מבחן טובה.הציון שקיבלתי הוא 4.01- מה זה אומר?

23/05/2008 | 13:59 | מאת: שוש

למה לאעונים לשאלה שלי?

23/05/2008 | 17:57 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

שוש ערב טוב, האם זהו הציון שקיבלת עם ריטלין או בלעדיו? האם זו הבדיקה הראשונה או השנייה ומדוע מי שקיים את הבחינה לא יושב איתך ומסביר לך את השינויים המצופים בתפקודך בשתי הפגישות??? בברכה אלמוג

24/05/2008 | 11:06 | מאת: שוש

זו הבדיקה הראשונה שלי והיא נעשתה ללא ריטלין. האם לפי התוצאה של המבחן אפשר לאבחן שיש לי בעיה של קשב וריכוז?

מנהל פורום לקויות למידה