בקשר לאבחון לקות למידה או הפרעת קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

30/01/2008 | 15:05 | מאת: עידן

שלום. רציתי לדעת האם יש מקום המאבחן הפרעת קשב וריכוז או לקות למידה ללא תשלום כספי או בתשלום נמוך. אני סטודטית , הייתי מאוד רוצה לעשות אבחון אך ידוע לי שזה עולה הרבה כסף. האם רופא משפחה יכול לאבחן את הבעיה, פסיכולוג או פסיכיאטר? תודה.

31/01/2008 | 19:28 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, האם את חברת מושלם של הכללית? יתכן וניתן יהיה למצוא מאבחן מומחה, שהוא גם פסיכולוג. במקרה זה ימומן האבחון ב - 70%. במקרה אחר קשה מאוד למצוא פתרונות זולים. בחלק מן הקמפוסים פועלים מכוני אבחון בעלויות מופחתות לסטודנטים. שווה לבדוק... היחידים שמורשים לעשות אבחנה זו הם מאבחן מורשה או פסיכולוג ומאבחן מומחה. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה