תמונות ממבחן פסיכודידקטי cat tat איפה ניתן למצוא

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

15/12/2007 | 07:43 | מאת: צילה

הילד היה באבחון פיסכולוגי ושם בין השאר הוצגו לו תמונות עליהם הצטרך לספר מה הוא רןואה בתמונה..? אני מעוניינת באחת מסדרת התמונות בה נראית אישה / נער מיואש/עצוב כורע למרגלות ספסל... יאוש??? איפה אני יכולה למצוא תמונה שככזו? כנראה היא חלק ממאגר מוכר של מבחנים פסכולוגים .. מישהו יכול לעזור בבקשה?

15/12/2007 | 14:06 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

צהריים טובים, אני מבינה שאת נסערת? לשם מה את זקוקה לתמונה? ערכות האבחון אינן נמכרות לציבור הרחב והן חומר חסוי, המשמש ונמכר לאנשי מקצוע בלבד. ספרי בבקשה מה הבעייה? אשמח לשמוע ולנסות לסייע ככל שאוכל. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה