לקויות למידה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

30/12/2006 | 23:46 | מאת: יעל

שלום רב. אני בחורה בת 34 כנראה עם בעיות קשב וריכוז -ADD . CCH, בבית הספר הייתי תלמידה טובה ושקדנית אך יחד עם זאת עם המון קשיי למידה במתמתיקה והיסטוריה. מאז שאני זוכרת את עצמי אתי לומדת ומשקיעה ומרגישה שקשה לי בלימודים. וכמו כן אני תמיד מרגישה שמחשבותי מתרוצצות ולא תמיד הייתי ממוקדת.על ציון הפסיכומטרי אין על מה לדבר :-) יש לציין כי אני בעלת יכולת וורבאלית טובה מאד ותקשורת בין אישית גבוהה מאד. עזבתי לימודי משפטים אחרי שנה גם בגלל קשיי הריכוז שלי וגם בגלל בעיות כלכליות. נאמר לי מפסיכולוגית כי ישנה אפשרות לקבל ריטלין מנוירולוג.

01/01/2007 | 11:40 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

יעל, בוקר טוב, איני בטוחה שהבנתי את בקשתך או שאלתך, אך השורה האחרונה בהודעה יכולה בהחלט לספק קצה חוט לתשובה. יש לך הפרעות קשב קשות. יש לך יכולות לימודיות גבוהות מאוד, אשר מופרעות על ידי בעיות הקשב. אם כך, ניסיון לעשות שימוש בריטלין היא הצעה מצויינת. אגב בשלב זה בחייך תוכלי לקבל מרשם גם אצל רופא המשפחה. לעיתים השיפור באיכות החיים כה משמעותי, ולכן לנסות ודאי שכדאי. שנה טובה ומלאת שמחה בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה