ליקוי למידה/הפרעות קשב וריכז

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

03/11/2006 | 12:36 | מאת: אבא

בני בן 9 ואובחן כA.D.H.D. הוא טופל ע"יי ריטלין SR20 מ"ג עקב בעיות של חוסר שקט וצעקות בכתה הרופא שינה לו את התרופה לריטלין l.a20 מ"ג וגם זה לא עזר (מלפני כחודש) . מתחילת שנת הלימודים הנוכחית הוא לא רוצה לכתוב להיתקונן למבחנים בכתה ב הוא למד וסים בעזרת תיוך בציונים ש80 . מטריד אותי מאוד ענין הצעקות בכתה בני זועק לעזרה ואני לא ידע אך לעזור לו בני ננשך על ידי כלב ועשו לו 15 תפרים באזור הראש והאזנים זה קראה במאי שנה שעברה והוא היה בשיחות עם פסיכולג בית הספר לאחר המקרה וגם בחופש הגדול שאלתי אוליי יש קשר בין הנשיכה לצעקות

07/11/2006 | 19:37 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, בנך כפי הנראה אכן סובל מבעיות קשב קשות. בעיות אלה אינן נובעות מנשיכה כזו או אחרת, אלא מטראומה פנימית ורגשית ומעצם היותו בעל הפרעות קשב. הדרך הטובה ביותר לטיפול כעת היא עבודה עם מאמן אישי המתמחה בתחום הפרעות הקשב. מאמן כזה יוכל לקדם את הילד ואף להדריך אתכם ההורים. בברכה אלמוג

08/11/2006 | 01:44 | מאת: אבא

בוקר טוב ברצוני לדעת יותר על מרכז למידה ותמיכה שהקמת ועם יש אפשרות לשלב בו את בני

01/01/2007 | 14:56 | מאת: ד.ב

איך ניתן לאבחן/לדעת האם ילדה היא בעלת לקויי למידה, קושי בלימודים. ביתי בת 11 בכיתה ה' - רמת לימודים בינונית, היא לומדת לבד (כרגע ללא עזרה כלשהי) - חוץ מאיבחון פרטי ממכונים, איך ניתן לדעת שהיא יש לה לקויי למידה

מנהל פורום לקויות למידה