ריטלין

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

21/04/2006 | 15:25 | מאת: סיון

אלמוג שלום! הלכתי לנירולוג והסברתי לו את בעיותיי שאיני מרוכזת בלימודים ושיש לי בעיות קשב וכל מה שהוא אמר לי שיש מקומות של אבחונים אשר עולים 2000 שח ושזה במודה ושכולם מבקשים. ואמר לי שרק פסיכולוג יכול לאבחן דרך מבחנים האם זה כך? ולמה קראתי בהמון כתבות שרק ניאורולוג או פסיכולוג יכולים לתת מרשם לריטלין?

24/04/2006 | 00:00 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

לילה טוב, את צודקת לחלוטין! שום פסיכולוג אינו רשאי לספק לך ריטלין. זאת יכול לעשות נוירולוג או פסיכיאטר מומחה בתחום הפרעות הקשב והריכוז. אבחון קשב עולה כ - 700 שקלים ובשום פנים ואופן לא 2000. זהו לא אבחון רב תחומי ואפילו לא אבחון דידקטי. אין כל צורך להוציא סכומי עתק בתחום זה. פני לרופא המשפחה שלך יתכן מאוד שיוכל לסייע בעצמו, או להפנות אותך לנוירולוג מתאים לביצוע בדיקת קשב. בברכה אלמוג

24/04/2006 | 14:50 | מאת: סיון

אלמוד שלום רב! פניתי לרופא המשפחה והוא גם הביא לי הפניה לפסיכולוג האם ללכת לפסיכולוג או לקבוע תור לפסיכיאטר, אני כבר לא יודעת למי לפנות ומי יכול לעזור לי בעניין הזה. תודה!

25/04/2006 | 00:13 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

לילה טוב, איני מוצאת טעם בפנייה לפסיכולוג, אלא אם הכוונה לערוך אבחון רב תחומי. במקרה זה נשאלת השאלה האם אבחון מסוג זה עשוי לשרת אותך כעת. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה