התיעצות לגבי אבחון דידקטי

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

05/06/2018 | 11:30 | מאת: מרב

היי. נאמר לי על ידי בית ספר תיכון של הבת שלי שהיא צריכה לעשות אבחון דידקטי. אני לא יכול להרשות לעצמי ללכת למקום פרטי, אז אני רוצה ללכת לאחד המכונים שהקופה שלנו עובדת איתם. האחד הוא אפק והשני גלאי. האם מישהו כאן מכיר את המקומות האלה ואם כן מה דעתכם? תודה, מרב

שלום מרב, איני מכירה באופן אישי את המכונים הללו. אם את מעוניינת, תוכלי להתייעץ עם מכון אות ועוד בירושלים, המבצע אבחונים לגילאים השונים, בטלפון: 02-5611561. בהצלחה,

מנהל פורום לקויות למידה