קשיי זיכרון בלימודים ובמבחנים בפרט

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

13/11/2017 | 11:18 | מאת: אמא

היי אשמח לדעת מהי הדרך הטובה ביותר לשפר את הזיכרון של ביתי במיוחד לפני מבחנים?

שלום לך, שאלתך מאוד כללית והתשובה אליה תלויה בגורמים שונים כמו סגנון התפקוד הספציפי של ביתך, גילה, קשייה ונקודות החוזק שלה. יש טכיקות שונות ללמידה יעילה למבחנים וחשוב להתאים את הדרך המתאימה עבורה. בין היתר, ניתן לעשות זאת באמצעות הוראה מתקנת של הקניית אסטרטגיות למידה. במידה ותרצי, מידע נוסף ניתן לקבל בטלפון של מרכז "אות ועוד" בירושלים 02-5611561. שיהיה בהצלחה.

מנהל פורום לקויות למידה