אבחון הפרעת קשב וריכוז באמצעות MOXO

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

14/03/2017 | 09:20 | מאת: שרון

שלום רב, האם כתיבת אבחנה וסיכום נוירולוג לאחר מבחן MOXO מספיקה ע"מ לקבל הקלות בחטיבת ביניים? תודה מראש, שרון

14/03/2017 | 13:53 | מאת: "אות ועוד"

שלום רב, נוירולוג יכול להמליץ על חלק קטן מהתאמות. כדאי לפנות אליו ולשאול מהם האפשרויות שלו במתן הקלות. כמו-כן, לבדוק בחטיבת הביניים, האם ההתאמות שנתן הנוירולוג, קבילות. בהצלחה!

14/03/2017 | 13:53 | מאת: "אות ועוד"

שלום רב, נוירולוג יכול להמליץ על חלק קטן מהתאמות. כדאי לפנות אליו ולשאול מהם האפשרויות שלו במתן הקלות. כמו-כן, לבדוק בחטיבת הביניים, האם ההתאמות שנתן הנוירולוג, קבילות. בהצלחה!

מנהל פורום לקויות למידה