לא רוצה להיות אנורקסית אבל בדרך להיות אחת כזאת

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

26/09/2008 | 16:53 | מאת: מריה

שלום ... כל יום שעובר אני רק חושבת על המשקל שלי שרק יורד ויורד ושאני חסרת תאבון רוצה לאכול אבל אין חשק זה מאוד מדאיג אותי כי אני דווקא רוצה לעלות במשקל לא טוב לי להיות רזה עד כדי כך שאני בקושי מצליחה למצוא ג'ינסים במידה שלי...אני שוקלת 39 והגובה שלי הוא 1.53 כל פעם זה מדאיג אותי מחדש..אמא שלי לא שמה לב כולכך רק מה שהיא אומרת לי תאכלי תאכלי..אבל אני חושבת שזה בעיה יותר מורכבת ..וצריך פתרון יותר טוב .. ואני כן אוכלת אבל לא בצורה מסודרת...אולי בגלל לחץ אולי בגלל דאגות תעזרו לי בבקשה אני ממש לא יודעת מה לעשות..אני חייבת עזרה

26/09/2008 | 22:02 | מאת:

מריה יקרה, ברור פה שאת בבעיה ולא סתם בעיה זה הרבה מעבר ל..תאכלי...תאכלי,. כי זה משהו שאיבדת שליטה עליו, גם אם את רוצה את לא יכולה. תנסי לשתף את אמא ולהגיד לה שאת חושבת שאת בבעיה ואת מבקשת עזרה וללכת לרופאת משפחה. זה לא בושה לבקש עזרה לפני שיהיה מאוחר מדי וכמובן לבקש מהרופאה לעשות בדיקות ולשתף אותה ושתפנה אותך גם לשיחות או למרפאה שמטפלת בהפרעות אכילה לפני שיהיה מאוחר מדי. המצב יכול להתדרדר מהר מאוד אז אל תמתיני. אני בטוחה שאמא תעזור לך ותתן לך את כל העזרה והאהבה שצריך.

30/11/2009 | 19:36 | מאת: ה

מ יע