תוצאות c.t.

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

30/06/2005 | 16:27 | מאת: צבי

קבלתי תוצאות בפקס ct בטן וחזה עובי דופן ושט מרוחק לא הודגמו גושים או בלוטןת מוגדלות אקפילות שמורות לא הודגם תפליט פלאורלי או פרוידקאלי בריאות -ציור תקין עובי דופן ושט מרוחק בטן הכבד הודגם ממדים ומרקם תקינים דרכי המרה התוך כבדיות אינן מורחבות הטחול בממדים ומרקם תקינים הכליות בגידל ובמרקם תקינים אדרנלים בגודל ובמרקם תקינים הלבלב בממדים ובמרקם תקונינם אין עדות להגדלת בלוטות לימפה רטרופריטונאליות בסריקת האגן -אין עדות להגדלת הבלוטות לימפה איליאקליות או מפשעתיות סעייפים בסיגמה שלפוחית שתן תקינה ללא ממצא פוקלי הכל טוב ראשית אחרי הבדיקה של c.t. קבלתי חום עד 39 8 ושלשולים מזה חמשה חודשים אני חולה עם חום סימנים של מחלת הנשיקה בעבר לב הולם תקין לא נשמעו אוושות או קולות נוספים פריחה מקולופפולרית קשרי לימפה לא נמושו צוואר ללא גודש ורידי תרים לא נמוש ללא אושות נשימה בועית ללא חרחורים או צפצופים בטן רכה לא רגישהנ כבד וטחול לא נמושו ניע תקין דפקיים היקפיים נמושו דפקיים פריפריים בכל התחנות גפיים.-ללא בצקות וללא סמני dvt psa ,תקין סרולוגיה ebv ufiבצה go gsu, kzhvuo cgcr ברוצלה שלילי בדיקת מאנטו שלילי רגישות קלה בruo מרפי שלילי ללא סימני אנדוקדיטים אקג תקין צילום חזה ללא עדות לתסנין תפליט או בלוטות חום 38.5 מקבל תרופות לחץ דם deralin 10 m פקמגןך 5 עשדארם 40 דןצםהןך 20 מה האבחנה בc.t ולמה יש עדיין חום מהבדיקה שלשולים או משהו אחר מה ממליצים

30/06/2005 | 20:00 | מאת:

http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/675 זה הקישור הישיר לפורום בברכה רפואה שלמה :-) הילה