הפסקתי להקיא לאחר 6 שנים

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

21/01/2014 | 01:16 | מאת: עידן

הפסקתי להקיא לאחר 6שנים קשות שבהן הייתי מקיא בהתחלה ממש היה לי קשה. להקיא לאחר שלוש שנים הייתי מקיא הכל בקלות רבה והורדתי ממשקלי30 קילו ואני עובד במקןם מסודר כמה שנים וכל חיי אני בולמי בסוד וכיום כמה חודשיםמאחרי שאני לא מקיא בכלל יש לי בעיות בעיכול ואני חייבמשלשלים . תיעצו לי תעזרו לי בבקשה איך לצאת לגמרי מכל הבעיות האלה !!!!

15/02/2014 | 23:57 | מאת:

עידן יקר זה שהפסקת להקיא ועברת למשלשלים זה להוסיף חטא על פשע. אתה זועק לעזרה ואני אומרת לך לשיחות אצל מישהו שמטפל בהפרעות אכילה ויעזור לך להתמודד עם הבעיות והקשיים והפחדים שמלכתחילה הכניסו אותך לבעיה, ברגע שתדע להתמודד איתם הכל יעלם. זה תהליך ולוקח זמן אבל שווה של מאמץ. אל תשאיר דברים ככה עד שלא תפתור ותפטר משורש הבעיה היא תשאר ולא תעלם. לברוח זה לא הפתרון.