בולימיה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

05/12/2013 | 10:32 | מאת: לינור

שלום אורלי פוקס אני הייתי אנורקסית במשך שנה ואושפזתי במחלקה להפרעות אכילה בבית החולים שניידר עכשיו השאלה שלי היא כזאת אני מרגישה שאני רוצה לידחוף אצבע ולהקיא האם בולימיה יכולה ליגרום למוות ואחרי כמה הקאות אני נחשבת בולמית אשמח לקבל תשובה לינור

14/12/2013 | 20:21 | מאת:

יקירתי נראה לי שאת בצרה צרורה ואת לא צריכה אותי כדי שאגיד לך זאת. להכניס אצבע ולהקיא זה מסוכן מאוד את יכולה לגרום לעצמך עם ההקאות לדום לב וכמובן פגיעה בכל המערכות בפנים כי הקיא שיוצא הוא כמו חומצה הוא שורף את הוושט את הגרון את הקיבה. חבל חבל. וכן אם את מתעסקת בהקאות וכמובן בקלוריות ואוכל את בבעיה רצינית ואת בולמית. לכי לטיפול זה לא בושה הצילי את עצמך כל עוד את לא נשאבת עמוק פנימה אפשר לצאת מזה.