הדרכת הורים

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

10/11/2013 | 21:15 | מאת: אורית

שלום רב, למי צריך לפנות כדי לקבל תמיכה או הדרכה להורים שלא יודעים כיצד להתמודד עם ילדה אנורקסית (כמובן במקביל לטיפול מקצועי שבקרוב תקבל)

12/11/2013 | 21:39 | מאת:

ישנם מעט מאוד קבוצות תמיכה להורים בעיקר הקבוצות תמיכה זה בתנאי שהילד מטופל במקום אם הילד לא מטופל אז ההורים לא זכאים לקבוצת תמיכה, כמה שזה נשמע אבסורד. בעבר נורית שהיא מטפלת ניסתה ליצור קבוצת הורים אך להורים קשה לקבל להודות וליחשף ולא תמיד בא להם לפנות זמן לקבוצות הורים כי "ללכת למכון כושר או לריקודי זומבה" (וזה בציניות) זה יותר מעניין וחשוב. אם תצליחי לארגן קבוצה נורית תשמח להוביל אותה. נורית מטפלת כבר מעל 15 שנה בהפרעות אכילה. לעוד שאלות צרי קשר איתי 052-3387519

20/12/2013 | 17:38 | מאת: ספיר

על ידי הפסיכולוגית שלי ועובדת סוציאלית שמומחות להפרעות אכילה