עזרה בדחיפות .

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

27/08/2013 | 17:27 | מאת: אבודה

היי, אני בת 17 , עם הפרעות אכילה במשך כ5 שנים . הייתי מאושפזת , במחלקות , במרפאות . שום דבר לא ממש עזר , עד לפני כחודש וחצי חודשיים .אז התחיל השינוי . זה בא ממני .קרו כמה דברים , והייתי מועמדת לאישפוז בתל השומר . החלטתי לקחת את עצמי ביידים ולהילחם.. זה היה קשה ולפעמים כמעט בלתי אפשרי . היו ימים שכמעט קרסתי, נשברתי ,אבל בסופו של דבר אף דבר לא עמד כנגד הרצון שלי. אני חושבת שכיום המצב שלי הרבה יותר טוב , אני עוד 3 ימים סוגרת חודש ללא הקאות .(דבר שהיה קורה כמה פעמים ביום)עד שבוע שעבר גם לא צמתי, הייתי אוכלת כל יום גם אם זה היה כמות מועטת . הייתי אוכלת . והשתדלתי נורא לשמור על התפריט . ביום חמישי הודיעו להורים שלי שהגיעה תורי לתל"ש . בשישי הבנתי שאני עומדת להיכנס ..ומאז הפסקתי לאכול . סגרתי היום 90 שעות צום . כי עמדתי להתמוטט ואמא שלי אחזה שאני לא אוכלת . שברתי אותו בשני כפות ומיד התחלתי חדש .הכל חזר לי .. מאז שנודע לי שתורי . בהתחלה חשבתי שזה רק מהפחד להיות שם הכי שמנה . אבל עכשיו אני מבינה שזה לא רק זה . אני חושבת שיש לציין שאני עדיין על משלשלים , וכל התקופה הזו הייתי גם (לפחות 10 ביום) בסופו של דבר .. ההורים שלי החליטו שאני לא במצב מסוכן כל כך , כי המשקל שלי אינו נמוך כמו שהיה פעם . (הם לא יודעים שירדתי השבוע) ולכן הם לא מכריחים אותי להיכנס . אבל אם אני ירד עוד למצב שיסכן את עצמי הם יכניס אותי לאישפוז היכן שיהיה מקום . אני כעת שוקלת 45 על 1.61 . לא רזה ממש , אני יודעת. השאלה היא .. להיכנס לאישפוז עכשיו בתל"ש מבחירה כדי לא להסתכן או משו שאכנס למקום אחר ?!כי ממילא אני לא בטוחה שאני צריכה את זה .. המצב שלי הרבה הרבה יותר טוב היום . סליחה על החפירה וממש תודה מראש 3>

02/09/2013 | 14:33 | מאת:

יקירתי את מבינה שאת עושה נדנדה מהמשקל ומשחקת עם החיים שלך? חשוב שתכנסי לתל השומר כדי שיאזנו אותך במשקל וכדי שיסללו לך את הדרך אך תביני שעיקר הטיפול הוא בנפש וכשתצאי מתל השומר תצאי בריאה פיזית אך עדיין הדרך ארוכה כי הנפש לא בריאה וצריך טיפול. אביטל שלי היתה מאושפזת בשניידר כמה חודשים ואחר כך טופלה בחוץ באופן פרטי בשיחות עוד שנה וחצי עד שאפשר היה להגיד שיצאה מזה.אל תוותרי החיים יקרים והם עדיין לפנייך.