בת עם הפרעות אכילה כבר 6 שנים

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

04/08/2013 | 09:50 | מאת: אורנה א

ביתי בת 26 ומגיל 20 עם הפרעות אכילה תחילה אנורקסיה ואח"כ בולמיה. סוף סוף הסכימה לטיפול פסיכיאטרי אך נתן לה כדורי פריזמה שדיכאו את הבולימיה והחזירו אותה לאנורקסיה. היא לא רוצה להמשיך בטיפול. עדיין אם הכדורים ושוב חזרה לאנורקסיה. מתעקשת שהיא "מאושרת"יורדת במשקל ואני ממש אובדת עצות.. אודה לעזרתך הדחופה.

07/08/2013 | 23:58 | מאת:

אין לי ספק שבתך בבעיה חמורה. הדבר היחיד שאת יכולה לעשות זה לא לדבר על אוכל והפרעות אכילה. לשבת לדבר איתה ולהגיד לה שאם משהו מציק לה את פה בשבילה ואת מוכנה לתת את כל העזרה גם אם היא צריכה לדבר עם מישהו ניטרלי וכמובן להרעיף עליה המון אהבה. תקוותי שהיא תתפכח בזמן ולא תשקע במחלה יותר ויותר ותסכים לקבל טיפול ותשתף פעולה