בבקשה תרגיעו אותי

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

08/06/2013 | 20:27 | מאת: מיואשת

אני בת 29 וסובלת כבר כמה שנים מהפרעת אכילה.. אני סובלת גם מ-OCD ומטופלת אצל פסיכיאטרית. ב-7 השנים האחרונות המשקל הממוצע שלי היה 52 ק"ג (גובה 1.72), המחזור שלי היה סדיר והרגשתי נפלא.. הבעיה היא שבחודשים האחרונים רזיתי מאוד, בין היתר בגלל מתח נפשי, ועכשיו אני 48.5 ק"ג בלבד.. הפסיכיאטרית שלי ראתה אותי השבוע וממש נבהלה ודרשה ממני להביא אישור שאני מטופלת אצל דיאטנית, כי אם לא היא תחשוב על למנות לי אפוטרופוס שידאג לי בריאותית וכלכלית.. קבעתי תור לדיאטנית שמתמחה בהפרעות אכילה אבל הפחד שלי הוא שהיא תדרוש ממני להשמין מאוד עד שאני אגיע ל-60 ק"ג (יש במשרד שלי מישהי ששוקלת 60 והיא בגובה שלי והיא נראית ממש שמנה! אני לא מוכנה להיראות ככה!), אני אפילו לא מוכנה לשקול 54.5 (משקל מינימלי לגובה שלי לפי ה-BMI).. אני רוצה לשקול 52-53 אבל יודעת שהדיאטנית לא תאפשר לי את זה- למרות שהרגשתי מצוין פיזית ונפשית במשקל הזה.. האם באמת אפשר להכריח אותי לשקול 59-60 ק"ג? אני נשבעת שבחיים אני לא אגיע למשקל כזה ולא אתן שיכריחו אותי להגיע לשם.. אני רק אראה את עצמי מתקרבת לשם ואני אבהל וארד הכל חזרה.. בבקשה תעזרו לי!

16/06/2013 | 23:22 | מאת:

יקירתי את נמצאת בבעיה רצינית בהפרעת אכילה רצינית המשולבת עם אובססיה כלשהי. אנא לכי לטיפול בשיחות. פסיכיאטרית רק משתיקה את "השדים" למיניהם אם כל מיני כדורים אך הטיפול האמיתי הוא בשיחות, להתמודד להתמודד עם השדים והפחדים, ללמוד לאהוב ולקבל את עצמך. זה לא שפוי לחיות ככה כל החיים. זה לא באמת חיים.חייבת טיפול למען עצמך כדי להציל את עצמך מעצמך