אבחון

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

26/01/2013 | 23:08 | מאת: שירה

שלום לך אורלי, אני בת 24, 1.58 שוקלת 49 ומבקשת להתייעץ לגבי התנהגות האכילה שלי. כבר כמה חודשים אני אוכלת רק תפוחים בימי ראשון עד חמישי וביום שישי שבת אני מרשה לעצמי לאכול הכל , ללא הגבלה. כך שאני יורדת בערך 3-4 קילו עד יום חמישי ומגיעה למשקל של 45-46 ובשישי שבת מעלה שוב ל49-50. אני לא מסוגלת לאכול שום דבר מעבר לתפוח באמצע שבוע. אני נהנת מתחושת הרעב, ומתחושת ה"טיהור". קראתי קצת באינטרנט ואני מבינה שההתנהגות שלי לא נופלת תחת ההגדרה של אנורקסיה או בולימיה (אינני מקיאה ) אך בוודאי ישנה בעית אכילה כלשהי. כיצד ניתן לטפל בדבר? האם נתקלת במקרים כאלו? אני חייבת עזרה. תודה

01/02/2013 | 22:56 | מאת:

אם ההפרעה שלך אינה אנורקסיה אז מה היא בדיוק? זה נראה לך שפוי שבן אדם נורמלי אוכל תפוח במשך יום שלם? יש לך הפרעת אכילה בכך אנחנו לא חלוקות אך את בהחלט מרעיבה את עצמך וקוראים לזה אנורקסיה כנראה שלא הבנת או לא רצית להבין שזו אנורקסיה. יקירתי לכי לטיפול וטפלי בהפרעת האכילה, בפחדים ובקשיים ואל תברחי מהם. לא נראה לי שלחיות ככה זה נורמלי? לכי טפלי בעצמך מהר לפני שיהיה מאוחר מדי.

02/02/2013 | 18:01 | מאת: שירה