שאלה לגבי בולמיה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

01/12/2012 | 09:56 | מאת: אמיר

שלום אני בן 41 גובה 177 שוקל 65 קילו,אני גם עוסק בספורט ריצה והליכה.קיימת אצלי בעיה שבמהלך השבוע אני שומר ואוכל בערך 1200 קלוריות ביום,אך יום או יומיים בשבוע יש לי בעיה שאני טורף מכל הבא ליד אם זה מתוקים או לחמים ומערבב הרבה וזה להערכתי יכול להגיע עד ל5000 קלוריות ביום אם לא יותר ואחת לכמה חודשים אני מקיא את הנשמה ומשלשל כי הרסתי את הקיבה.בשאר הפעמים שאני אוכל מוגזם אני מרגיש רע אם עצמי אבל למזלי לא הורס את הקיבה.הגישה שלי היא שאני אוכל היום כמה שיותר וממחר נתחיל לשמור כמה ימים וחוזר חלילה.אני מרגיש שאין לי שליטה על זה.מה אוכל לעשות בנידון? בתודה מראש אמיר

01/12/2012 | 12:04 | מאת:

אתה מתעסק יתר על המידה באוכל ובקלוריות עד כדי כך שזה מנהל אותךץ לך לטיפול ובדוק מה הבעיה ומאיפה זה נובע אילו פחדים קיימים בך וממה אתה בורח ולא רוצה להתמודד. אתה חייב ללכת לשיחות ולפתור דברים עם עצמך אחרת לא תצליח לצאת מזה לבד וכל הזמן תהיה סובב סביב עצמך וסביב המחלה האיומה. עצור את זה מהר כל עוד אתה יכול.