בעיה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

25/07/2012 | 23:33 | מאת: ט

היי, אני בת 19ומרגישה שכבר כמה שנים החיים שלי סובבים פחות או יותר סביב אוכל. לפני 5 שנים, בכיתה ח בערך עשיתי דיאטה קיצונית שנגמרה בכמעט תת משקל וברגע האחרון עצרתי אותה. אחרי שהפסקתי את הדיאטה התחלתי עם עניין הבולמוסים וההקאות..לאט לאט זה הידלל, ועדיין, תמיד תכננתי דיאטות שארכו יום-יומיים ואח"כ הגיעו התקפי האכילה. לפני כמה חודשים התחלתי שוב דיאטה שסוף סוף מצליחה. ירדתי 9 קילו כמו שצריך, ואז כשהתחילו להחמיא לי והרגשתי שאפשר קצת להרפות התחלתי שוב להכנס ללופים של בולמוסים והקאות. מה עושים?? נמאס לי שהכל סובב סביב זה!!אני לא מצליחה למצוא איזון ולתת לאוכל ולמשקל מקום פחות משמעותי ביום ביום..

31/07/2012 | 20:12 | מאת:

את חייבת לטפל בעצמך ולטפל בפחדים ובקשיים ובשורש הבעיה אחרת לעולם לא תצאי משם אלא כל הזמן תלכי סחור סחור והאוכל ינהל אותך. לכי לטיפול זו לא בושה החיים עוד לפנייך לא חבל לבזבז אותם על אוכל וקלוריות כל הזמן. נהלי את את האוכל. ברגע שתפתרי את הבעיות ותלמדי להתמודד עם הפחדים הכל ייעלם.