הפרעות אכילה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

21/05/2012 | 22:16 | מאת: ליה

שלום רב, כחלק מעברי, כשהייתי בת 15 אושפזתי בגין הפרעת אכילה למשך שבוע. קיבלתי לאחר מכן טיפול של כשנה עם תרופות נגד דיכאון היום אני בת 21, מרגישה שזה מאחוריי. רציתי לשאול, האם זה ימנע ממני לעסוק במקצוע רפואי בעתיד? אני מעוניינת ללמוד ריפוי בעיסוק ולמיטב הבנתי, דבר זה יכול להרוס לי את הסיכויים. אשמח לתשובה.

26/05/2012 | 13:37 | מאת:

יקירתי איני יודעת להשיב לך אך במידה ולא תתקבלי תמיד תוכלי לטעון שזה מאחורייך וכי היום את במקום אחר ואין סיבה שישימו עליך אות קיין.