אנורקסיה 5 שנים מגיל 10 היום 15

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

23/01/2012 | 20:51 | מאת: אמא מודאגת

התחילה אנורקסיה בגיל 10 עם עליות וירידות, אישפוזים בשניידר, חצי שנה אחרונה יצאה עם משקל תקין, ירדה 8 קילו בשלושה חודשים, משפחה שבורה, חסרי אונים, אישפוז שבועיים בתל השומר, אחרי ירידה וסיכון חיים, הם ממליצים על ספידורל, האם זה כדור חזק?היא לקחה רסיטל בשניידר והפסיקה בבת אחת, אני חייבת מענה, קראתי את הספר שלך,אני חייבת פתרון עזרה לילדה, משהו שיתן לנו תקווה, הפחד לאבד את הילדה, האישפוז בתל השומר איטי,התהליך איטי בשבועיים הראשונים רק ירדה, כי חיפשו לראות את דפוסי האכילה, עכשו נתנו לה אנשור בארוחת הצהריים, אני חוששת ולא יודעת מה יהיה, אשמח לקבל תשובה, בתודה האם המודאגת

28/01/2012 | 10:57 | מאת:

אמא יקרה תהליך החלמה לוקח זמן אני מבינה את הלחץ שלך כאמא שרוצה לראות מהר תוצאות הייתי שם וגם אני הרגשתי בדיוק כמוך. את חייבת להרגע ולקחת דברים לאט לאט. אביטל שלי קיבלה בשניידר כדור שנקרא פרוזק במינון נמוך היא לקחה אותו תקופה והפסיקה בהדרגה רק באישור הצוות הרפואי והמטפלת שלה ורק אחרי שהיא כבר הייתה בדרך החוצה מהמחלה. הצוות חייב ללמוד דפוסי אכילה והתנהגות כדי לדעת איך ללמוד להתנהל מול החולה כי כל חולה הוא אחר. את צריכה גם להבין שאם הבת שלך לא תרצה לצאת ולא תשתף פעולה כל מה שהצוות יעשה לא יעזור. כדי לצאת מהמחלה חייבים שיתוף פעולה של החולה. אל תרימי ידיים היי חזקה היא צריכה את האהבה והתמיכה שלך היא מסתמכת עלייך, את המשענת שלה וממך היא שואבת כוחות כך שלך למרות הקושי אסור להישבר. אם את רוצה לדבר המייל שלי [email protected] או מחר בטלפון 052-3387519

07/06/2012 | 22:58 | מאת: לירן ששון

הי אני עברתי אנורקסיה מגיל12 וחצי עד 18 יצאתי מזה לבד אני רוצה לעזור לבת שלכם שלא תתיסר על זה שעברה הוא אנורקסי .קרה לי בחיים כבר שלוש שעמים.אני מתאבלת על מי שיכולתי להיות בלי העבר האנורקסי. אשמח לעזור והניסיון שלי יכול לעזור יותר מכל אישפוז.