האם מה שיש לי דורש טיפול?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

17/01/2012 | 13:10 | מאת: יעל

שלום אני בת 22, מאז שאני קטנה היו לי בעיות אכילה, לא נפשיות ולא פסיכולוגיות (אני חושבת) ותמיד הייתי בתת משקל. כרגע אני שוקלת 37 קילו בגובה 1.55 וזה קצת מטריד אותי, עד לפני כמה זמן הצלחתי לשמור על משקל של פחות או יותר 40 קילו ושוב ירדתי. אני לא יודעת אם המשקל שלי נקרא אנורקסיה או שזה תקין. אפשר עזרה בבקשה?

21/01/2012 | 12:01 | מאת:

אין לי ספק שמה שיש לך זה תת משקל ואולי גם הפרעת אכילה עלייך לגשת לרופא ולהיבדק כמו שצריך ואם צריך טפול גם ללכת ולקבל טיפול מתאים. לעיתים תת משקל נובע מחילוף חומרים מהיר בגוף אם אם ההתעסקות היא באוכל כל הזמן והאוכל מנהל אותך אז ישנה בעייה וכדאי לבדוק במה מדובר ולא להשאיר דברים כך כמו שהם. החיים יפים אז למה כל הזמן לבזבז אנרגיות סביב המשקל והקלוריות. זה לא שפוי. לכי ובדקי דברים לעומק לפני שתזיקי לעצמך.