סכנת חיים?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

08/09/2011 | 06:18 | מאת: יולי

שלום אורלי. אני בת 14 שוקלת 68 קג ואני 1.71 מטר. צמתי 36 שעות והיום התעוררתי בתחושה שאני עומדת להיתעלף. היו לי דקירות בידיים, בחילה והתקשיתי ללכת. מה לעשות?אני לא אמות, נכון? ז'תומרת פעם כמעט מתתי כי הייתי אנורקסית. הלב שלי לא הגיב טוב להורדת כולה 6 קילו בחודש אחד (ויותר מזה לא הורדתי) ואחרי זה התאשפזתי. עדיין יש לי בחילה נוראית.. תגידי לי מה לעות כדי להפסיק את זה בבקשה.

10/09/2011 | 16:05 | מאת:

יקירתי אני בטוחה שאת יודעת את התשובה כי התשובה בתוך השאלה שלך. את בעמצך אמרת שהיית אנורקסית וכמעט ממת כי הלב לא עמד בכך. 36 שעות לצום זה נראה לך שפוי ונורמלי. אין ספק שלא יצאת משם ואת חזק בפנים. הדבר היחיד שאני אומרת לכי ובקשי עזרה ומהר אם את רוצה לחיות ולחיות טוב. זו לא בושה לקבל עזרה את חייבת. עזרה נפשית בשיחות לטיפול בפחדים ובקשיים ובבעיות שבגללן את שם. עשי זאת ומהר, צר לי שאני לא יכולה להמתיק את "הגלולה" ולצייר לך הכל וורוד כי זה לא כך