הפרעת אכילה חמורה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

08/02/2011 | 04:58 | מאת: מליסה

אני בת 22 מודעת להפרעת האכילה שלי אבל לא מוצאת לעצמי פתרונות מגיל 17 אני מקיאה בתקיפות של 5 פעמים בשבוע אחרי שאני לא אוכלת כלום כל היום אני אוכלת בלילה בכמויות אדירות ומקיאה. לוקחת משלשלים באופן קבוע (20 כדורים ביום) אני יודעת שזה מטורף אבל אחרת הכל נשאר לי בבטן סובלת מנפיחויות בבטן גם כשאני לא אוכלת. ההורים שלי עלו על המצב שלי לפני כשנה וחצי הייתי בטיפולים בתל השומר אבל הם הכריחו אותי לעלות במשקל ואיכשהו הצלחתי לעבוד על כולם ולצאת משם תמיד הייתי רזה כל החיים אבל בשבל מסויים החלטתי שאני רוצה להיות רזה ב2 קילו פחות והרזון משך אותי ורציתי עוד ועוד המשקל הממוצע שלי תמיד היה 44-45 רזיתי למשקל 38 וידעתי שזה לא בסדר אז עליתי אני נמצאת בחרדות על הגוף שלי כל הזמן אני בחורה ממש יפה אבל הנפש שלי לא מצליחה לצאת מזה כרגע אני במשקל 45 ומשתדלת על אכילה נכונה אבל אחרי כמה ימים אני שוב נשברת ולא מוצאת מוצא מה שהכי מלחיץ אותי זה כמויות הכדורים שאני לוקחת ושאני מפסיקה אותם מערכת העיכול שלי לא מתפקדת לפני חצי שנה הפסקתי לשלושה שבועות עם הכדורים ולא יצא ממני כלום מה אני יעשה??? אני נואשת

10/02/2011 | 12:53 | מאת:

מליסה יקירתי בולמיה ואנורקסיה והתמכרות למשלשלים הינם התמכרות בדיוק כמו לסמים, אלכוהול או כל התמכרות אחרת ואת מכורה לתחושה ולמשלשלים. אם את באמת באמת רוצה לצאת משם וזו החלטה שרק את בעצמך ולא אחף אחד אחר יכול לקבל עבורך, את חייבת לקבל טיפול נפשי. הטיפול בעליה במשקל ותזונה נכונה הוא רק טיפול נלווה אך החלק העיקרי הוא הנפש החולה הנפש הצריכה לקבל טיפול לחזק ת הדימוי העצמי ודימוי הגוף שלך, לרכוש מחדש בטחון עצמי, ללמוד לאהוב ולקבל את עצמך מחדש, ללמוד להתמודד עם קשיים, פחדים ובעיות ובעיקר להתמודד עם מה שהביא אותך מלכתחילה להכנס לבעיה הזו של הפרעת אכילה. עשי זאת למען עצמך כי הפרעת אכילה אף פעם לא נגמרת לבד. קבלי טיפול נפשי. זו לא בושה. לכי למישהו שהמומחיות שלו היא הפרעות אכילה ולא לסתם מטפל או פסיכולוג חייב להיות לו ידע לטפל בהפרעות אכילה. עשי זאת כמה שיותר מהר וזה אפשרי בהחלט לצאת משם.

10/02/2011 | 14:22 | מאת: מליסה

את יכולה להמליץ לי על מישהו ספציפי איזור המרכז?