אנורקסיה והריון

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

24/06/2010 | 19:01 | מאת: אני כאן כבר שנים...

אז בקצרה ממש על עצמי--נשואה + 2 ילדים מטריפים חיה בצל האנורקסיה כבר 9 שנים, הריונות, אישפוז בתה"ש לפני כמה שנים ועכשיו---הריון. כבר מתקדם יחסית, שליש שני, ההריון תקין ב"ה העובר מתפתח מעולה תודה לאל, אבל אני, ה' ישמור. אז אני נכנסת לאישפוז שוב בתל השומר כדי לא לגרום נזק לעובר, מעין "שמירת הריון". המחלקה שם זה משהו מדכא, לא כמו מחלקת יולדות או ילדים, הכל ישן נורא ואני כ"כ מצטערת שהגעתי להריון הזה כ"כ חלשה מבחינת כוחות הנפש שלי להצליח "לשכוח" מהאנורקסיה לפחות בהריון. אז זהו, אני אתאשפז,מקווה שלא אבכה כל היום כי גם ככה ההורמונים שלי לא מאוזנים בכלל ומקווה לצאת משם עם הריון בריא וילד חמוד. אולי אני אכתוב לכן משם.. אוהבת את כולכן תהיו חזקות.

25/06/2010 | 01:03 | מאת: מולאן

המממ זו את??

26/06/2010 | 17:27 | מאת:

תגידי לא בא לך אחת ולתמיד למען ילדיך לצאת מהמעגל הזה של האנורסיה. תלכי תטפלי בעצמך. אני לא ממש מבינה איך את מביאה עוד נשמה זכה לעולם לפני שטיפלת בעצמך ויצאת מהמחלה. האם זה נראה אחראי בעיניך? הילדיםשלך צריכים אמא בריאה בחיים ולא אמא מתה שאין לה חיים חוץ מהמחלה. בבקשה ממך יקירתי שאם אכפת לך באמת צאי מהמעגל הזה ועשי משהו כדי לעזור לעצמך ואפשר לצאת משם.