עיזרו לי!!!

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

29/05/2010 | 19:09 | מאת: קרן

אני בת כמעט 56, עודף משקל של 30 קילו. מיואשת. נעלמה לי שמחת החיים וזה רק מחמיר. גרה ברעננה, מחפשת מישהו/מישהי שיצעד איתי יד ביד בתהליך דיאטה/הליכות.

30/05/2010 | 00:56 | מאת: מולאן

קודם כל שם יפה כן אני יודעת שיכול להיות שהוא בדוי-גם אם כן זה אומר שיש לך טעם טוב.. חחחח לגבי הליכות -תקני הליכון שימי אותו מול הטלויזיה ותעשי שעה כל יום.. זה הכי טוב כי בהליכה ברחוב לא הולכים מהר כמו על הליכון ואי אפשר לשלוט במהירות ולשים לב כל הזמן, בנוסף את יכולה לעשות את זה בכל שעה של היום בלי להיות תלויה במזג האויר-חשק לצאת-גילוח.. וכל סיבה אחרת מעצלנות הופכת להיות לא רלוונטית. אני עשיתי 5 ימים ברציפות שעה כל יום וראיתי תוצאות ותאמיני לי שאת תראי יותר.. כי הגוף שלי רגיל לספורט וגם אין לי עודף משקל אז את יודעת זה פחות משפיע.. קיצר ככל שאת יותר כבדה את שורפת יותר אז בשבילך זה יהיה בכלל חגיגה.. ולגבי דיאטה-אל תעשי.. פשוט תאכלי דברים עם ערך תזונתי גבוהה וערך ג'אנקי נמוך.. דיאטה מעצם ההגדרה שלה היא מכשילה כי היא נתפסת כפתרון נקודתי והיא מתפרסת על תקופה..על זמן.. הגוף שלנו דינאמי ומשתנה תכופות בהתאם לאורך החיים שלנו ולכן כשמשנים את הדיאטה משתנה גם הוא. בשינוי אורך חיים זה לא יקרה כי את פשוט תרזי עד שתעצרי ויותר מזה לא תצטרכי כי את תאכלי רק מה שצריך ואם תורידי מזה עוד זה כבר יהיה לא בריא וכך תוכלי לדעת מה מתאים לגוף שלך-משקל קיצר זה מה שאני הייתי עושה אם לא היה לי ה"א בהצלחה.

15/06/2010 | 22:30 | מאת: קרן

תודה על התגובה. הליכון כרגע זה לא אופציה לגבי. גם תקציבית וגם כי אין לי מקום לשים בבית. אבל, התגובה שלך בכל זאת נתנה לי כוח. התעוררתי הבוקר, יום ג' בשעה 5 בבוקר. כבר היה אור והחלטתי שאם כבר התעוררתי - יאללה , עושים הליכה. אני גרה בערך באמצע רח' אחוזה ברעננה והלכתי עד בית לוינשטיין וחזרה. לדעתי זה משהו כמו כמעט 3 ק"מ. הלכתי די לאט, הרגשתי היטב את הקושי. אבל לא ויתרתי. שמרתי על תזונה לאורך כל היום. מחכה להישקל מחר בבוקר ואולי תהיה הליכה נוספת. ת ו ד ה!!

30/05/2010 | 13:53 | מאת:

קרן יקרה לפי מה שאת מתארת 30 קילו עודפיפ מעבר למישהי שתעשה איתך הליכות ודיאטה את חייבת ללכת לבדיקות רפואיות לבדוק האם קיימת בעיה וכן אם צריך אז לשיחות ולבדוק מאיפה באה הבעיה וכן למה את בורחת מדברים ומחפשת נחמה באוכל. אוכל הרבה פעמים אצל הרבה אנשים משמעותו בריחה כלומר כשרע לנו ואנחנו עצובים אז אנחנו לוקחים אוכל ומנשנשים בלי שום סיבהולכן צריך ללכת למטפלת טובה שתעבוד איתך על כך.תראי כשייפתרו הבעיות את לא תרוצי להתנחם באוכל והמשקל ינשור מאליו וכן במידה וקיימת בעיה רפואית בחילוף החומרים ייתכן וניתן לטפל בה. בדקי דברים לעומק ועשי חושבין מהי הסיבה לעלייה במשקל.

15/06/2010 | 22:18 | מאת: קרן

לאורלי, ראשית איזה כיף היה לקבל איזו שהיא תגובה. הגעתי לאתר במקרה, אין לי מושג איך אפילו. האם את מכירה מטפלת טובה מאזור השרון??

01/06/2010 | 22:26 | מאת: יהודית באומן

אני חושבת שאת חיבת למקד את חייך בשמחה לקבל את עצמך כמו שאת מס נייד שלי הוא 0542413338