צריכה המלצות ועזרה כי נמאס

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

28/12/2009 | 23:31 | מאת: דניאל

היי אורלי,אני סובלת מבולמיה מזה 5 שנים.אני בת 21,השתחררתי מקבע לפניי מספר חודשים,כאשר את כל זה איכשהו עברתי תוך כדי חווית המחלה.ניסיתי בעבר ללכת לפסיכולוגית,שאיתה נפגשתי מספר פעמים והרגשתי כאילו היא בכח מנסה למצוא משהו דפוק בי שיסביר את המחלה,בנוסף הלכתי גם לדיאטנית קלינית שהטיפול איתה הצליח,אך רק לטווח הקצר(גג חודשיים)ואז חזר חלילה למערבולת.. אני אובדת עיצות,והכישלונות בטיפול גרמו לי לפקפק בהצלחה של הטיפולים הללו.אני לא רוצה טיפול שהוא קבוצתי,כי זה לא מתאים לאופי שלי,שמעתי על בנות שהחלימו מהמחלה בעזרת כדורים מפסיכיאטר,אך שמעתי שיש לכך סיכונים רבים,אפילו חשבתי לנסות דיקור סיני,אבל-אני מאוד פאסימית כבר לגביי כל סוג של טיפול. אשמח אם תוכלי להמליץ לי על פסיכולוג/דיאטנית/מקום אשפוז וכדומה שאת עדה להצלחותיו..תודה רבה!

02/01/2010 | 18:30 | מאת:

דניאל יקרה טיפול בכדורים לא פותר את הבעיות האמיתיות אולי באופן זמני בהחלט. הניסיון של הפסיכולוגית לגרום לך להרגיש אשמה גם זה לא נכון כי את לא אשמה, את חולה וצריך לטפל בשורש הבעיה. אני יכולה להמליץ לך על המטפל שטיפלה בבתי היא מטפלת הוליסטית פסיכואנרגתית מודעתית שמטפלת בצורה מדהימה, גם בשיחות, אך היא לא נותנת לך להרגיש אשמה כי את לא היא מטפלת בשורש הבעיה, מלמדת אותך לעשות מסע בתוך עצמך ולהכיר את האני שלך ואת עצמך, מלמדת אותך להתמודד עם הבעיות והפחדים ולהסתכל להם בעיניים והכי חשוב מלמדת אותך דרך זה לאהוב את עצמך מחדש. אצל הבת שלי הטיפול ערך שנה בערך והיא עשתה איתה דרך מדהימה. היא מטפלת כבר מעל 12 שנה בבנות עם הפרעות אכילה והיא היתה בעברה גם אנורקסית. שם המטפלת הוא נורית בלומנפלד והיא מכפר סבא אם תרצי את הטלפון שלה כתבי לי למייל: [email protected] מעבר לזה אני לא מכירה מישהי אחרת שמעתי על כל מיני מקומות אך אני לא מכירה אותם באופן אישי. לשניידר שם בתי היתה מאושפזת את גדולה מדי בגיל אז זה לא רולוונטי.