התקפי בולמוס אבל אחרי זה לא מקיאה... : \

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

04/11/2009 | 20:51 | מאת: עדי

יש לי המון התקפי בולמווס. שאני פשוט טורפת את כל הבית.. אחרי זה אני שוקעת בדיכאוון "למה אכלתי, למה אכלתי" ולעומת זאת אני לא מקיאה ולא מנסה להקיא. ממה זה נובע ? והאם אפשר להפסיק את זה ?

08/11/2009 | 13:40 | מאת:

עדי יקרה התקפי בולמוס הם גם סוג של הפרעת אכילה מוכרת וגם הם צריכים להיות כמו אנורקסיה ובולמיה להיות מטופלים. הבולמוסים נובעים מאיזה שהוא חסך שקיים, זה עונה על איזה שהוא צורך חבוי, נחמה, פיצוי או בריחה ממשהו שבמקום להתמודד את מוצאת נחמה באוכל. את חייבת ללכת ולקבל טיפול ולעצור את התופעה ותאמיני לי כשבעיות ייפתרו את תתפלאי כמה מהר הבולמוסים נעלמים. את חייבת לקבל טיפול ממישהו מקצועי כי לבד אין לך כלים להתמודד עם זה.להפסיק את זה לבד זה כמעט בלתי אפשרי כי לדעתי איבדת את השליטה כבר מזמן. לכי לטיפול אל תחשבי פעמיים עזרי לעצמך והרוויחי את החיים שלך בחזרה כי במצב שלך היום כל היום ההתעסקות עם האוכל, הבולמוסים וההקאות זה בטח ובטח לא חיים.

08/11/2009 | 13:42 | מאת:

טעות שלי את לא מקיאה רק עסוקה בבלומוסים כל היום והדכאון שזה מכניס אותך לתוכו