מידה לחגורת ג'ורדון

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

23/06/2014 | 15:19 | מאת: מעיין פומרנץ בר

שלום רב, לביתי יש ddh ברגל שמאל ועברה טיפול עם משקלות בבית חולים איכילוב ולאחר מכן שמו לה גבס לשלושה חודשים. כרגע היא בת חצי שנה. לפני הגבס שקלה 7.200. בעוד 3 שבועות מורידים לה את הגבס ואז היא צריכה ללבוש חגורת ג'ורדון לעוד 3 חודשים. על מנת לחסוך זמן רציתי לרכוש את החגורה לפני הורדת הגבס. האם הגדלים הם לפי גיל? באפשרותי לקבל חגורה יד שניה חדשה מחברה. האם מידה 4 מתאים או שאי אפשר לדעת מבלי למדוד? תודה רבה!

המידה היא לפי היקף הבטן, לא יקרה כלום אם היא תהיה יומיים בלי הג'ורדן

מנהל פורום אורתופדיית ילדים