כאב בירך לילד

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

21/05/2014 | 09:26 | מאת: מירב

שלום בני בן החמש וחצי מתלונן מזה כשבוע על כאב בירך אחת ולפעמים כאב מאחורי הברך ברגל השניה במקביל. התלונות נשמעות גם בבוקר וגם במהלך שעות היום ללא הגבלה בתנועה או בעיית תיפקוד.בבדיקת רופא לפני מס ימים ביקש שינוח ויחדול מלקפוץ בטרמפולינה לשבוע בלילות הוא ישן שקט . לאחרונה החל לעלות ולרדת במדרגות הבניין מספר פעמים ביום לבקשתו..ותהיתי אולי מדובר במאמץ?! בכל מקרה אני מוטרדת מהעניין ותוהה איך לנסות ולעזור לו

רוב הסיכויים שזה לא משהו מדאיג אך אם זה נמשך קחי אותו לבדיקת אורתופד ילדים או/גם בדיקות דם דרך רופא הילדים

מנהל פורום אורתופדיית ילדים