פימור קצר

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

30/03/2014 | 10:58 | מאת: בתאל

שלום רב, ביום שלישי(הייתי שבוע 35+3) עשיתי הערכת משקל לעובר אך בגלל שהיה מצג ראש היה קושי לדעת ולכן נשלחתי ליחידת האולטרסאונד בסורוקה. שם נמצאו הממצאים הבאים: פימור -מתאים לשבוע 32+3( באחוזון קטן מ2.3) כל שאר העצמות מעל אחוזון 10. BPD: 92 מתאים לשבוע 37+3 TIBIA-מתאים ל32+3 FIBULA מתאים ל 33+3 HUMERUS מתאים ל33+6 ULNA מתאים 35+2 משקל העובר 2300 יש לציין שכל הבדיקות יצאו תקינות החל מחלבון עוברי , סקירה מוקדמת ומאוחרת אני ובעלי גבוהים(אני 1.72 בעלי 1.76). הרופא המליץ לבצע דיקור מי שפיר, אני כרגע בשבוע 36 וחושבת שהדיקור אינו משמעותי בשלב זה. אשמח לקבל חוות דעת שלך, האם זה בטווח הנורמה, האם יש חשש לתסמונת דאון/גמדות. תודה מראש.

לדעתי רוב הסיכויים שזה לא משמעותי אך זו לא התמחותי ואת צריכה להיוועץ במומחה סקירות

מנהל פורום אורתופדיית ילדים