כאבי רגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

07/03/2014 | 21:53 | מאת: לי

הי הבן שלי בן 2.5 שיהיה בריא ומזה חןדשייםמ לאחר מחלת חום ויראלית או חידקית מתלונן על כאבי רגליין בעיקר בכפות הרגליים כל פעםנרגל אחרת ועד שמקבל נורופן לא נרגע. ז קורה בערבים ורוםא אמר שזההכאבי גדילה. היינו אצל אורוטופד ילדין שאבחן תןדה לאל שאין בעיה אורטןפדית, שאלתי היא האם מוכרת תופעההכזו שקוריץ תמיד בסופ מחלע כלשהי? והאם זה מעיד על חסר בויטמינים או מה ?תוד

תופעה אכן מוכרת, רצוי להיות במעקב רופא ילדים ובמידת הצורך לבדוק רמת ויטמין D

מנהל פורום אורתופדיית ילדים