DDHבמפרק שמאל אצל פעוטה בת שנה ו 3 חודשים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

10/02/2014 | 14:44 | מאת: שרון

אותה לתשובתך. לאחייניתי אובחנה בעיית DDH במפרק שמאל רק אתמול ברנטגן אשמח להסבר, ודרכי טיפול. יש לציין שהילדה כבר הולכת עם עזרה. איך לא עלו על כך בשיחרור מבית החולים? במעקבים בטיפת חלב? חשוב לי להבין את הנושא, כדי לדעת לגבי בני בן החודשיים, אם אני צריכה לרוץ איתו לרנטגן!!!!!! תודה

שלום, לגבי אחייניתך צריך לראות את דרגת הבעיה ולהחליט האם צריך טיפול (מתקן, גבס, ניתוח) או רק מעקב. לגבי תינוקך הרגעי ורק עשי לו אולטרסאונד פרקי ירכיים (לא רנטגן).

מנהל פורום אורתופדיית ילדים