טיפול ברצועות פבליק

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

26/05/2013 | 22:44 | מאת: סיון

שלום, בבנו אובחן בגיל 7 שבועות כסובל מ-DDH ברמה 3A. טופלנו למשך שישה שבועות ברצועות פבליק ללא הסרה (בשבוע הראשון ללא הסרה כלל, ולאחר מכן הסרה לרבע שעה בעיום לצרכי מקלחת). כעבור שישה שבועות בוצע אולטרסאונד נוסף ונקבעה דרגה 2B. נקבע לנו המשך טיפול של שישה שבועות 0 כאשר בשבועיים הראשונים תינתן הקלה של שעתיים ביום. שאלתי היא האם קצב התדמות הטיפול משביע רצון? ומדוע יש להמתין כל פעם שישה שבועות בין אולטרסטונד לאולטרסאונד? האם אין סכוי שתחול התקדמות בפרק זמן קצר יותר? בנוסף - האם קיימת הגבלה לגבי מנשא? מהו המנשא המומלץ? תודה,

התקדמות אכן נאה, אפשר לעשות US כל 4 שבועות אך לא פחות, אפשר להשתמש בכל מנשא בו הרגליים בפישוק

מנהל פורום אורתופדיית ילדים