דלקת במפרק הירך?

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

09/05/2013 | 22:16 | מאת: מודאגת ביותר

שלום רב, בני בן ה- 3 לקה בשבוע שעבר בוירוס שילשולים. ביום ג' (שלשום) הוא לא יכול לעלות במדרגות. לא שמתי לב לצליעה, הוא עומד על שתי רגליים, קופץ ולא מתלונן על כאב. כמו כן, אין חום. רופא שבדק אותו ביום ד' טען שאין הגבלה בתנועה, ישנה מעט גרירה של הרגל וזה עלול לקחת כמה ימי ואם תהיה החמרה לעלות למיון.בנתיים אין החמרה ואין גם שינוי, אבל שום הוא ממש לא עולה מדרגות. מה עושים?

אם אין חום ובסה"כ הוא הולך ואוכל כרגיל להמתין עוד יום-יומיים אם יש החמרה לגשת למיון

מנהל פורום אורתופדיית ילדים