Ddh הודעה מתאריך 3/5-לילך

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

06/05/2013 | 14:13 | מאת: לילך

הי אשמח להתיחסותכם לשאלתי מתאריך 3/5 להלן תוצאות האולטרסאונד:להלן תוצאות האולטרסאונד שלה- ירך ימין-גג גרמי מורחב טוב, גבול גרמי עליון חד גג סחוס צר הגרמות ראש הירך- לא ירך שמאל- גג גרמי מורחב לקוי גבול גרמי עליון חד, עגול גג סחוס מוסט. התגרמות ראש הירך- לא לפיכך ימין סווג כ-1 ירך שמאל סווגה כ- 3A

קבלת תשובה, לא הבנתי מה השאלה, לפי התוצאות האלו ימין תקין לחלוטין ואילו שמאל לא תקינה בדרגה יחסית גבוהה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים