DHH לתינוקת בת 6.5 שבועות

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

05/05/2013 | 11:14 | מאת: אינה

שלום בתי אובחנה עם DDH בירכיים בדרגה A2 למרות שהרופא אמר שהדרגה קלה ויתכן ויעבור לבד, כיון שנמצאה גם מגבלה של פיסוק 50 לעומת 70 מעלות באחת מהירכיים הוחלט להתחיל בטיפול ברצועות. היא איתן כבר כמעט שבוע יש אישור מרופא להוריד לחצי שעה למקלחת בלבד. רציתי לשאול אם ניתן להשכיב אותה על הבטן עם הרצועות ובחצי השעה שבלעדיהן, אם המנח מפרק הירך לא נפגע בזמן שכיבתה על הבטן. תודה מראש

אפשר להשכיב על הבטן כמה שאת רוצה תחת השגחה, זה עושה רק טוב

05/05/2013 | 18:15 | מאת: אינה

תודה, ובהמשך לשאלתי האם מנשא יכול להזיק או שניתן להמשיך להשתמש במנשא ללא חשש?

מנהל פורום אורתופדיית ילדים