בדיקת סיטי

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

14/04/2013 | 17:21 | מאת: יעקב

שלום ד"ר עשיתי בדיקת CT ע"ש מותני והתוצאות הם:בגובה L4-L5 בלט אנולוס היקפימשיק לשק התקאלי בגובהS1-L5 בלט דיסק היקפי משיק לשק התקאלי לסיכום:דיסקופטיות מתונות בגבהים L5-S1,L5-L4 לא נצפה לחץ שורשי.השורשים הסקלרים שמורים. מה כל זה אומר איך לטפל בבעיה האם זה משהו רציני ואסור לי לעסוק בספורט יש כאב גב תחתון שחוזר על עצמו אחרי ריצה אפילו של5 דקהאם הדיסק שלי הולך להיפרץ איזו פעילות הכי מומלצת על מנת לשקם אותו. תודה

הפורום עוסק בילדים בלבד, פנה לפורום אורתופדיה כללי או עמוד שדרה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים