ניתוח ddh לתינוקת בת 5 חודשים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

06/02/2013 | 18:59 | מאת: דקל

שלום הובחנה אצל ביתי בעיה בפישוק דרגה 3 b היה היתה עם רצועות שלושה שבועות ואחרי שלא ראו התקדמות מחליטים לנתח אותה היא מטופלת אצל (פרו כץ קלמן ) הייתי רוצה לדעת מהם סיכויי ההצלחה בניתוחים האלו ואם זה פוגע בהתפתחות

בגיל הזה בד"כ מדובר לא הניתוח ממש אלא שחזור סגור וגבס +/- פעולות נוספות. סיכויי ההחלמה טובים, שיקולים הקשורים להתפתחות לא רלונטים היות והטיפול חייב להתבצע, התינוקות משלימים את החסר במהירות לאחר מכן. בהצלחה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים