ממצאי MRI בילד בן 13

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

27/11/2012 | 10:59 | מאת: טטי

ממצאים: מודגמת בצקת לשדית מינימלית החשודה לקונטוזיה בהיקף הקונדיל הפמורלי הלטרלי ובהיקף האספקט הקדמי של המשטח הטיביאלי הלטרלי. הרצועות הצולבות והרצועות הקולטרליות הודגמו תקינות. המיניסקוסים בעלי מראה וגבולות שמורים המנגנון המיישר נראה תקין סחוס הפיקה שמור. הודגם נוזל תוך פירקי בכמות מינימלית, ללא עדות ליצירת ציסטה פופליטיאלית . הממצאים לאחר קבלת מכה בברך לפני חצי שנה. מה המשמעות? מה הטיפול ?

ככל הנראה חבלה לצד החיצוני של הברך עם פגיעה בעצם שמחלימה אט אט, השאר תקין, פשוט סבלנות ומנוחה וללא ספורט רציני לעוד איזה חודשיים

27/11/2012 | 13:31 | מאת: טטי

מנהל פורום אורתופדיית ילדים