בתי בת 11 יום והבחנה עם DDH ברגל ימין בגיל יומיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

31/08/2012 | 10:42 | מאת: אווה ואופיר

כרגע אנו משתמשים בכרית פיסוק שניתנה לנו בבית החולים (חתיכת ספוג ברוחב 16 ס"מ שאנו קושרים עם חיתול בד) אנחנו רוצים לקנות לילדה כרית פיסוק בחנות אבל בטופס שיחרור לא רשום מה הרוחב שיש לקנות (אנחנו מעריכים כי 16 ס"מ) אבל בחנויות האורטופדיה אומרים שצריך לקבל מרשם אורטופד מסודר כדי לא לעשות נזק. בעוד 5 ימים יש לנו לבצע US בבית החולים לא ביצעו זאת לפני שאיבחנו את ה DDH. 1. מה היית ממליץ לעשות ? 2. האם צריך להוריד את הכרית פיסוק מדי פעם ולכמה זמן? 3.ואם כן האם לבצע לה פזיו טרפיה כלשהי?

קודם עשו את ה us ואחרי זה נראה, כרית להוריד רק לאמבטיה והחלפת חיתול, אין צורך בפיזיוטרפיה, אם תרצו הגיעו אלי ונראה בדיוק מה קורה, בהצלחה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים