בוטוקס

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

19/01/2011 | 20:01 | מאת: אמא

שלום רב התכתבנו בעבר .ילדתי היום בת שנה ושבעה חודשים, נולדה בלידת כליאת כתפיים. שלושה חודשים שיתוק ארבס מוחלט ולאחר מכם חסדי השם לאט לאט היתאוששות כמעט שלמה של היד .נשאר חוסר יכולת לשאת משקל על כף היד רק על צידה וחוסר יכולת לישאר תמרפק בכמה סנטימטרים בודדים הוצע לנו להזריק בוטוקס לLatissimus DorsiולTeres Major מימין. ישמח לשמוע לדעתךועצתך המלומדת ולדעת אם יזרקתה הוא ידוע לך על הזרקת בוטוקס לשרירים אלו והשפעתו תודה רבה טוב שיש אותך.

איני יודע על תוצאות ספציפיות לשרירים אלו, מה שחשוב זה להיות בטיפול אצל רופא המתעסק בעיקר במחלות עצב-שריר ולפעול לעצתו

מנהל פורום אורתופדיית ילדים