מחלה שנקראת מרפאן ( בעיברית )

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

19/03/2002 | 09:10 | מאת: eg

שלום אני בן 23 ויש לי את מחלת "המרפאן " . יש לי כל מיני בעיות בשלד הגוף כולל עקמת קטנה . בינונית בגב רק מי שמכיר את הבעיה של מחלה זו יכול להבחין בבעיות וזה לר רק בגב , אני רזה מאוד גובה 1.90 שוקל 67 קילו מי שיכול לומר לי יותר על הבעיה ועל ההשלכות שלה בעתיד אשמח לשוחח איתו

19/03/2002 | 22:28 | מאת: ד"ר רון למדן

שלום כדאי לנסות את מרפאת ייעוץ גנטי או מומים מולדים. לגבי העקמת הרי שאם היא קטנה מאוד בגילך הרי שסביר שלא תתקדם אולם עדיין מומלץ מעקב. בברכה, ד"ר רון למדן

מנהל פורום אורתופדיית ילדים